Avís legal

Avís legal y condicions d’ús

En aquest espai, l’USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació. Construcciones Gamez Palamos SL., com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENTO (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent el simple accés) de les pàgines de la web, integrants del lloc web de https://construccionsgamezpalamos.cat/ inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, https://construccionsgamezpalamos.cat/ (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents en cada moment del portal https://construccionsgamezpalamos.cat/.

DADES PERSONALS QUE RECABEM I COM HO FEM

Llegir Política de Privacitat

COMPROMISOS O OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb https://construccionsgamezpalamos.cat/. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc Web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.
Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, excepte quan es tingui l’autorització dels seus legítims titulars; qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars; la seva utilització per a finalitats comercials o publicitàries.

En la utilització de la web, https://construccionsgamezpalamos.cat/, l’Usuari es compromet a no portar a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de https://construccionsgamezpalamos.cat/ o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal (indicar domini) o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de la web. No obstant, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no son completament fiables i que, per tant, https://construccionsgamezpalamos.cat/ no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que poguessin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a https://construccionsgamezpalamos.cat/ poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals, correspon en exclusiva a https://construccionsgamezpalamos.cat/, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixin la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes, d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
La comunicació entre els usuaris i https://construccionsgamezpalamos.cat/ utilitza un canal segur, i les dades transmeses son xifrades gràcies a protocols a https. Per tant, garantim les millors condicions de seguretat per tal que la confidencialitat dels usuaris estigui assegurada.

RECLAMACIONS

https://construccionsgamezpalamos.cat/ informa que existeixen fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients. L’Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant un full de reclamació o remetent un correu electrònic a info@construccionsgamezpalamos.cat/ indicant el seu nom i cognoms, el servei i/o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

L’usuari/comprador podrà notificar-nos la reclamació, a través de correu electrònic a: info@construccionsgamezpalamos.cat/, o, si ho desitja, adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei/producte: Adquirit el dia: Nom de l’usuari: Domicili de l’usuari: Firma de l’usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació:

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

En cas que sigui del teu interès, t’informem que per presentar les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea y que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposes els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part del continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitja tècnic, sense l’autorització de https://construccionsgamezpalamos.cat/. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de https://construccionsgamezpalamos.cat/.
L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, software, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació del mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els que Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el caso que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a https://construccionsgamezpalamos.cat/ indicant:

  • Les dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la que actua, en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat.
  • Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la que l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

ENLLAÇOS EXTERNS

Les pàgines de la web https://construccionsgamezpalamos.cat/ podrien proporcionar enllaços a altres llocs web propis i a continguts que son propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir als esmentats continguts. https://construccionsgamezpalamos.cat/ no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari com a conseqüència de l’accés als esmentats enllaços.
Així mateix, l’Usuari trobarà, dins d’aquest lloc web, pàgines, promocions i programes d’afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per tal d’establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s’identifica a l’Usuari.

La informació que es proporciona en aquests Llocs patrocinadors o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s’utilitzin en aquests Llocs y no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Per la qual cosa, recomanem àmpliament als Usuaris que revisin detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d’afiliat.
L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal https://construccionsgamezpalamos.cat/ haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de https://construccionsgamezpalamos.cat/ L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre https://construccionsgamezpalamos.cat/ i el propietari del lloc en el que s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de https://construccionsgamezpalamos.cat/ dels seus continguts o serveis.

POLÍTICA DE COMENTARIS

A la nostra web es permet realitzar comentaris per enriquir els seus continguts i realitzar consultes. No s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquesta web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres. També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal com, per exemple, domicilis privats o telèfons, i que vulnerin la nostra política de protecció de dades.
Es desestimaran, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot allò que pugui ser considerat spam en general.
No es permeten comentaris anònims, ni aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per part d’un altre usuari.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El Prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que estiguin causats per:

  • La falta de disponibilitat, manteniment i funcionament efectiu de la web, o dels seus serveis i continguts;
  • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
  • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.
  • El prestador no es fa responsable, sota cap concepte, dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre https://construccionsgamezpalamos.cat/ i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, es troben sotmeses a la legislació, jurisdicció i tribunals espanyols.

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte en quan a aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal https://construccionsgamezpalamos.cat/, ens ho poden comunicar mitjançant un correu electrònic a l’adreça info@construccionsgamezpalamos.cat/

L’equip de Construcciones Gamez Palamos SL t’agraeix el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies